Voiteluaine­myynti  

SWEPCO®-voiteluaineiden, -rasvojen ja -suihkeiden erillinen tuoteluettelo on alempana.

Meillä on kansainvälinen osaaminen. Tuotteiden valmistus on keskitetty uudelle nykytekniikan tehtaalle Teksasiin ja Euroopan logistiikka Alankomaihin. Keskittämällä säästämme energiaa ja tuotteiden virheettömyys on hallussa. Tuotevalmistuksen laadulla on  ISO-9001 sertifiointi.  Lisäksi SWEPCO on tällä hetkellä ensimmäinen teollisuusvoiteluaineiden valmistaja, joka on  Energy Star Partner,  jonka ovat tunnustaneet DOE ja EPA. SWEPCO-laatu on todellista - se on todennettavissa.

Vaikutamme myönteisesti ympäristöön ja hiilijalanjäljen pienentämiseen: 1.  Jäteöljyn hävittäminen - kestää pitempään - vähemmän hävitettävää.  2. Vähentää energiankulutusta - erikoisvoiteluaineet vähentävät kitkaa. 3. Biohajoavien voiteluaineiden valikoima - ei vahingoita ympäristöä.                          4. Pakkausjätteen määrän vähentäminen - kestää pitempään - vähemmän pakkauksia.

Annamme mielellämme muutenkin lisätietoja tuotteistamme, mm. öljyjemme sisältämistä lisäaineista. Esim. SWEPCO MolyXP Gear Lube. Moly tekee suojakalvon metalliosille, vähentäen kitkaa ja "kuivakäynnistyksen" aiheuttamaa kulumista. Lubium, Dimonyl, Syntheon, Nanol-lisäaineet ym. Lisäaineita lisätään yleensä 20-30 %, tarkoituksella parantaa voiteluaineen toimivutta.

Myyntipakkauksia on noin 500,  alkaen 283 gramman tuubista aina suurkuluttajan 1020 litran säiliöön asti.  Tuotteita on noin 200. Selkein tapa on kysyä asiantuntijaltamme, samalla saa tarkempia tietoja tuotteistamme. SWEPCO-laatu on oikea valinta, olipa kyse sitten yleensä ottaen autoista, autourheilusta, maa-, tuuli- ja meriteollisuudesta tai maataloudesta - meillä on arvoisanne tuote!

Haluamasi öljyvalinnan suhteen anna tiedot laadusta, jota olet käyttänyt aiemmin. Se ei useimmissa tapauksissa edellytä "saman" tuotteen tilaamista, koska nykyään näiden öljyjen pitäisi olla standardisoitu yhteen sopiviksi luokitusten mukaan. Tärkeitä tietoja ovat laitteen käyttöolosuhteet ja rasitusluokka sekä auton tai koneen merkki, tyyppi ja polttoaine, yms. Myös tieto, onko se ollut seisomassa pitkään, esim. museoauto, onko autossa automaattivaihteisto, tai muu vaihde, tai onko kyse esim. kesä- ja/tai talvikäyttöisestä. Mieluummin tarjoamme todellisen tarpeesi huomioiden - teknisellä laadulla ja palvelulla me kilpailemme!

Lue ja kysy lisää. Soita myyntineuvottelijallemme puh. 044 739 2000. 

Maailman­luokan tekniset öljyt ja -rasvat  

SWEPCO®:lla on uusi suunta maailman laajuisesti ja muutos Euroopassa! Uusi omistaja aloitti vuoden vaihteessa ja teksasilainen yhtiö jatkaa tekniikaltaankin uuden tehtaan toimintaa nimellä Southwestern Petroleum Lubricants LLC, käyttäen brändinimeä SWEPCO®. Alankomaihin tehtiin Euroopan keskus- ja myyntivarasto, jota ylläpitää Stratson Logist Europa, jolla on pitkäaikainen kokemus Swepco Lubricants edustajana. STARTSON toimii myös Swepco Lubricants-tuotteiden teknisenä neuvontajana Euroopassa.

SWEPCO® - brändin  rasvoja ja teknisiä öljyjä on valmistettu vuodesta 1933.  Uusi tehdas Swepco Lubricants rakennettiin vastaamaan maailmalle nykyteknologian kehityksen tarpeita. SWEPCO -brändi on vahva kaikissa maanosissa. Uuden tehtaan myötä Swepco Lubricants tehostaa liukasteiden myyntiin ja laajenemiseen eri maihin, kuten nyt aktiivisemmin Suomeen. Meillä on 45 vuoden kokemus Suomessa teksasilaisten  Swepco Coating Technology ja TRC Protective Coatings edustajana.

Alan johtajana ja innovaattorina Swepco Lubricants on sitoutunut tuottamaan teknisesti edistyksellisiä voiteluaineita, jotka suojaavat laitevaroja vaikeimmissa käyttökohteissa. Swepco Lubricants auttaa yrityksiä ympäri maailmaa vähentämään käyttökustannuksia, lisäämällä käyttöaikaa ja tuottavuutta sekä alentamalla huolto- ja voiteluainekustannuksia.

Swepco Lubricants tuotteet sopivat ihanteellisesti voitelua tarvitseviin  liikkuviin osiin, kuten hydrauliikkajärjestelmiin, kompressoreihin, moottoreihin ja vaihteistoihin. Autoteollisuuden ja raskaskoneiden laadukas voitelu on välttämätöntä,  myös sähköavusteisten ajoneuvojen. Erinomainen tieto-taito on käytetyistä USA-autoista ja maatalouskoneista. Kohteita yleensä ovat mm. autot, kilpa-autot, kuorma-autot, raskaskoneet, maansiirto-, rakennus-, meri-, maatalous- ja ruokalaatu koneet ja laitteet, kunnalliset palvelulaitteet, ketjut,  vaijerit, puutarhakoneet ja monet muut aina alhaisissa ja korkeissa  lämpötiloissa maalla, merellä ja ilmassa. Ne soveltuvat erittäin hyvin käyttöön poikkeuksellisissa olosuhteissa. Tämän seurauksena ratkaisut ovat odotettuja helpompia ja lähempänä.

Swepco Lubricants valmistaa täydellisen sarjan kemiallisesti erinomaisia moottoriöljyjä, voiteluaineita ja voitelurasvoja, yms., joita markkinoidaan tuotenimellä SWEPCO® ja jotka on suunniteltu voitelemaan käytännöllisesti kaiken tyyppisiä kaupallisia ja teollisia laitteita.

Voimme auttaa myös sinua! Olemme suomalainen myyjä, jolla on myös henkilökohtainen kokemus autokilpailu-urheilusta. Helppo tapa on lähettää meille viesti ja kertoa mihinkä tarkoitukseen haet liukastetta. Meille on muodostunut autonryhmiä, esim. Porche klassikot tai esim. Camaro, jotka "vannovat" Swepco:n nimeen. Asiantuntijamme Euroopassa ja USA:ssa osaavat kyllä määrittää yksilöllisesti sopivan liukasteen laadun useimmille.

Liukasteet toimitetaan Suomeen Alankomaista. Vähimmäistoimitus listahintaan on yksi pakkauskoko. Rahtimaksu määräytyy määrän mukaan, katso erillinen suuntaa antava Rahtimaksutaulukko. Kun tiedämme toimitusmäärän, annamme maksusta kokonaishinnan "kotiin kuljetettuna". hinnan. Toimitusaika on yleensä 3-7 vrk tilauksen määrästä riippuen. Käytämme pienlähetyksiin esim. TNT tai FedEx ja  suurempiin toimituksiin esim. DSV. Pidämme Pirkkalan varastollamme joitakin pieneriä - kysy.

Tuotteita ja pakkauskokoja ja laatuja on paljon, yli 500 erilaista.  Rasvat, öljyt, puhdistusaineet yms., kuten aerosolit, pullot, astiat ja tynnyrit sekä säiliöt. Suomen kotisivuilla on esiteltynä osa, mutta keskusvaraston linkin kautta www.stratson.eu löytyy pääosa. Tai likkaa tuoteluettelon yläkulman "Hae"-kohtaa, josta voit hakea tuotenumerolla tai nimellä tuotetta tai SWEPCO-logon alla olevaa nimilinkkiä, siitä pääset tehtaan sivuille, jossa on "Hae"-linkki tuotehakuja varten. Tehtaan sivuilta löytyvät kaikki tuotteet. Euroopan keskusvarastolta saa kaikkia tehtaan valmistamia tuotteita, mutta varmista toimitusaika ennen tilausta.

Keskusvaraston sivuilta löytyvät myös Yleiset myyntiehdot ja Takuuehdot sekä Vastuuvapauslauseke ja Yksityisyys selvitys. Suomen sovellutusta käytetään märäävänä, mikäli poikkeuksia on. Käyttöturvallisuustiedot löytyvät www.swepcolube.com/SDS

Edustamme Suomessa SWEPCO- teknisiä voiteluaineita. Kohteita mm. moottorit, vaihdelaatikot (automaatti ja manuaali, klassikot ja uudemmat) ja perät, rasvanipat, ketjut, vaijerit, koneet ja laitteet sekä suihkeet useihin toimintoihin.

Vaahtotesti näyttää miten nopeasti Swepcon 201 vaihteistoöljy aloittaa voitelun. Se mahdollistaa voitelun ennen pikaisia vaihteen siirtäjiä!