Voiteluainemyynti       

TEHOKKAAT LÄNSIMAALAISET MAAILMANLUOKAN VOITELUAINEET LIIKKUVIIN KONEISIIN JA LAITTEISIIN KAUPALLISEEN SEKÄ TEOLLISEEN KÄYTTÖÖN!

SWEPCO ® -voiteluaineet, -rasvojen ja -suihkeiden erillinen tuoteluettelo on alempana.

Swepco:lla on kansainvälinen osaaminen. Tuotteiden valmistus on keskitetty nykytekniikan tehtaalle Teksasiin ja Euroopan logistiikka voitelukeskus Alankomaihin. Keskittämällä säästetään energiaa ja tuotteiden virheettömyys on hallussa. Tuotteenvalmistus laatu on sertifoitu ISO-9001. Swepcolla 21.12.2022 saatu Kosher Certification Council: in suositus ruokakoneiden rasvoille 116 sekä Islamic Food and Nutrition Council of America standardi:in UA.S 2055-1:2015, GSO 2055-1/2015, 8. mukaisesti. Swepcolla on hyväksyntä Energy Star Partnerilta,   jonka ovat tunnustaneet DOE ja EPA. SWEPCO-laatu on todellista - se on todennettavissa.

Teollisuudessa energiansäästö syntyy myös voiteluaineiden laadun mukaisesti! Kitka on vihollinen, se vie tehoa ja lisää esim. sähkön tarvetta ja kuluttaa laitteita. Totuus on, että kaikki öljyt tai rasvat eivät ole samanlaisia. Öljyn perusaineissa, lisäkemia- ja formulointitekniikassa on mainittava ero - lisävoiteluaineiden laadulla on suora vaikutus energian käyttöön. Sähköenergia jakautuu eteenpäin työn ja lämmönlähteen kitkaan sekä menetettyyn energiaan. Voiteluaineen tarkoitus on vähentää kitkan suhdetta!

Olemme sitoutuneet ympäristön ja hiilijalanjäljen vähentämiseen : Jäteöljyn hävittäminen - parhaillaan käytössä oleva öljyä voi käyttää pitemmän aikaa - hävitettävää on harvemmin. Vähemmän energiankulutusta - erikoisvoiteluaineiden käytön myötä kitka pienenee. Biohajoa voiteluaineiden valikoima - ei haittaa ympäristöä. Pakkausjätteen määrän vähentäminen - kestää pitempään - minimoi pakkauksia.

Annamme mielellämme tuotteitamme, mm. öljyjemme sisältämistä lisäaineista. Esim. SWEPCO MolyXP Gear Lube. Moly tekee suojakalvon metalliosille, vähentäen kitkaa ja "kuivakäynnistyksen" aiheuttamaa kulumista . Lubium, Dimonyl, Syntheon, Nanol-lisäaineet ym. Lisäaineita lisätään jo tehtaalla yleensä 20-30 %, joilla tehosteaan suunnitellusti voiteluaineen tasapainoista toimivutta . Ei ole syytä muilla lisäaineilla lähteä tätä tasapainoa muuttamaan - voiteluaineiden valmistaja on se, jolla on oikeaa tietoa!

Myyntipakkauskokoja on satoja, alkaen 283 gramman tuubista aina suurkuluttajan 1020 litran säilyöön asti. Tuotteita on yli 100. Selkein tapa on kysyä asiantuntijaltamme, samalla saa tarkempia tietoja tuotteistamme. SWEPCO-laatu on oikea valinta, olipa sitten yleensä kaikentyyppisistä kaupallisista ja teollisista laitteista, autoista, autourheilusta, venemoottoreista, maa-, tuuli- ja meriteollisuudesta, maataloudesta tai ruokalaatukoneista - meillä on arvoisanne tuote!

Haluamasi öljyvalinnan ehdotuksesta anna tiedot sen laadusta, jota olet käyttänyt säännöllisesti. Ei edellytä "saman" tuotteen tilaamista, koska eri öljyjen pitää standardoitua yhteen, sopivaksi luokitusten mukaan Tärkeitä tietoluokka ovat käyttöolosuhteet ja rasitus sekä auton tai koneen merkki, tyyppi ja polttoaine, yms. Myös tieto, onko se ollut seisomassa aikaa, esim. museoajoneuvo, onko automaattivaihteisto, tai muu vaihde, tai onko kyse esim. kesä- ja/tai talvikäyttöisestä. Mieluummin tarjoamme todellisen tarpeesi huomioiden - ominaisuudella, laadulla ja palvelulla me kilpailemme!

Selaa tuoteluetteloa, kysy lisää ja tilaa. Soita puh. 040 573 0261 tai käytä yhteystietolomaketta. 

Tehtaan luetteloon, jossa on kaikki tuotteet, pääset www.swepcolube.com tai likkaammalla alempana olevaa SWEPCO:n logoa. Tuotenumerolla haku onnistuu helposti.

Maailman­luokan tekniset öljyt ja -rasvat  

SWEPCO ® :n öljyteollisuus aloitti Teksasissa jo vuonna 1933. Vuonna 2021 aloitettiin Teksasissa tekniikan uuden tehtaan toimintaa, jossa on myös koko pääkonttori, vastaamaan nykyteknologian kehityksen tarpeita. Southwestern Petroleum Lubricants LLC, käyttää brändinimeä SWEPCO ®.   Brändi on vahva maanosissa. Alankomaihin tehtiin Euroopan keskus- ja myyntivarastossa, jota ylläpitää Stratson Logist Europa, jolla on pitkäaikainen kokemus Swepco Lubricants edustajana. STARTSON toimii myös Swepco Lubricants-tuotteiden teknisenä neuvontajana Euroopassa.

SWEPCO® - brändin uuden tehtaan myötä Swepco Lubricants tehosti teknisten voiteluaineiden myyntiä ja laajenemista eri maihin. Meillä on 45 vuoden kokemus Suomessa teksasilaisten Swepco Coating Technology ja TRC Protective Coatings edustajana.

Alan ja innovaattorina Swepco Lubricants on sitoutunut tuottamaan edistyksellisiä voiteluaineita, jotka suojaavat laitevaroja vaikeimmissa käyttökohteissa. Swepo Lubricants auttaa ympäri maailmaa vähentämään käyttökustannuksia, lisäämällä käyttöaikaa ja tuottavuutta sekä alentamalla huolto- ja voiteluainekustannuksia.

Swepco Lubricants tuotteet sopivat ihanteellisesti voitelua tarvitseviin liikkuviin osiin, kuten hydrauliikkajärjestelmiin, ohjaustehostimiin, kompressoreihin, moottoreihin ja vaihteistoihin. Autoteollisuuden ja raskaskoneiden laadukas voitelu, myös sähköavusteisten ajoneuvojen voiteluaineet kuuluvat ohjelmaan. Meillä on erinomainen tieto-taito vanhoista USA-autoista ja maatalouskoneista, joille löytyy alkuperäistietoja. Erittäin hyvin olemme onnistuneet eurooppalaisten ja amerikkalaisten urheiluautojen voitelussa, varsinkin manuaalivaihteistot ovat suosittuja öljyllemme. Sopivia ovat mm. autot, kilpa-autot, kuorma-autot, raskaskoneet, maansiirto-, rakennus-, meri-, maatalous- ja ruokalaatukoneet ja laitteet, kunnalliset palvelulaitteet, ketjut, vaijerit, puutarhakoneet ja monet muut aina alhaisissa ja korkeissa lämpötiloissa maalla, merellä ja ilmassa. Ne soveltuvat erittäin hyvin kohteiksi. Tämän vuoksi ratkaisut ovat odotettuja ja lähempänä.

Swep Lubricants valmistaa sarjan kemiallisesti moottoriöljyjä, voiteluaineita, hydrauliöljyjä ja voitelurasvoja, polttoaineiden parannuskemikaaleja, moottorien ja vaihteistolaatikoiden puhdistusöljyjä, yms., markkinoidaan tuotenimellä SWEPCO ® ja joka on suunniteltu voitelemaan ja pitämään teollisuutta käyttökunnossa.

suomalainen myyjä, joka myy länsimaalaisia ​​​​​​​​​öljyjä, jolla on myös kokemusta autokilpailu-urheilusta. Helppo tapa lähettää viesti ja kertoa mihinkä tarkoitukseen haet voiteluaineita. O n muodostunut autoryhmiä, esim. Porche klassikot tai esim. Camaro, jotka "vannovat" Swepco:n nimeen. Asiantuntiamme Euroopassa ja USA:ssa osaavat kyllä ​​​​​​​​​​​​yksilöidä sopivan liukasteen laadun.

Liukasteet toimitetaan Suomeen Alankomaista. Vähimmäistoimitus listahintaan on yksi pakkauskoko. Rahtimaksu määräytyy määrän mukaan, katso erillinen suuntaa antava Rahtimaksutaulukko . Kun tiedämme määrää, annamme toimituksesta kokonaishinnan "kotiin kuljetettuna". Toimitusaika 4-7 vrk tilauksesta varastotuotteille. Käytämme pienlähetyksiin esim. TNT tai FedEx ja suurempiin toimituksiin esim. DSV. Pidämme Pirkkalan varastollamme pieneriä - kysy. Kun opimme tuntemaan uudet asiakkaat, opimme myös nopeasti mitä Hollannin voitelukeskus logistiikka pitää Euroopan keskusvarastolla teitä varten.  

Tuotteita ja pakkauskokoja on paljon, yli 500 erilaista. Rasvat, öljyt, puhdistusaineet yms., kuten aerosolit, pullot, astiat ja tynnyrit sekä säiliöt. Suomen kotisivuilla on esiteltynä osa, mutta SWEPCO:n ja keskusvaraston linkin kautta www.stratson.eu löytyy pääosa. L ikkaa tehtaan sivuille, voit hakea tuotenumerolla tai tuotenimellä tuoteeita. Sivumme alareunasta löytyy SWEPCON:logo, jota likkaamalla päsee katsomaan mitä kaikkea meillä on. Tehtaan sivuilta löytyvät kaikki "Hae"-esittelyt englanninkielellä, tai kääntäjäkoneen suomeksi, jos käytät esim. Google kääntäjä. Euroopan keskusvarastolta saa kaikkia tehtaan valmistamia tuotteita, mutta kysy meiltä toimitusaika ennen tilausta.

Keskusvaraston sivuilta löytyvät myös Yleiset myyntiehdot ja Takuuehdot sekä Vastuuvapauslauseke ja Yksityisyys selvitys . Suomen sovellutusta käytetään märäävänä, poikkeuksia on. Käyttöturvallisuustiedot löytyivät swepcolube.com/resources

Edustamme koko Suomessa SWEPCO- teknisiä voiteluaineita. Kohteita mm. moottorit, vaihdelaatikot (automaatti ja manuaali, klassikot ja uudemmat) ja perät, rasvanipat, ketjut, vaijerit, hammaspyörät, turbiinit, veneet, koneet ja laitteet sekä suihkeet useihin toimintoihin.

Play Video

Vaahtotesti näyttää miten nopeasti Swepcon 201 vaihteistoöljy aloittaa voitelun. Se mahdollistaa voitelun ennen pikaisia vaihteen siirtäjiä!