Voiteluaine­myynti  

TEHOKKAAT LÄNSIMAALAISET MAAILMANLUOKAN  VOITELUAINEET LIIKKUVIIN KONEISIIN JA LAITTEISIIN  KAUPALLISEEN SEKÄ TEOLLISEEN KÄYTTÖÖN!

SWEPCO®-voiteluaineiden, -rasvojen ja -suihkeiden erillinen tuoteluettelo on alempana.

Meillä on kansainvälinen osaaminen. Tuotteiden valmistus on keskitetty nykytekniikan tehtaalle Teksasiin ja Euroopan logistiikka Alankomaihin. Keskittämällä säästetään energiaa ja tuotteiden virheettömyys on hallussa. Tuotevalmistuksen laadulla on  ISO-9001 sertifiointi. Swepco on saanut 21.12.2022  Kosher Certification Council:in suosituksen ruokalaatukoneiden rasvoiksi tuotteille 115 ja 116. Islamic food and Nutrition Council of America standard:ssin UAE.S 2055-1:2015, GSO 2055-1/2015 mukaan suosittaa seuraavia: 115, 116, 722, 750, 755, 757, 815, 816 ja 818.  Lisäksi SWEPCO on tällä hetkellä ensimmäinen teollisuusvoiteluaineiden valmistaja, joka on  Energy Star Partner,  jonka ovat tunnustaneet DOE ja EPA. SWEPCO-laatu on todellista - se on todennettavissa.

Teollisuudessa energiansäästö syntyy myös voiteluaineiden laadun ansiosta! Kitka on vihollinen, se vie tehoa ja lisää esim. sähkön tarvetta ja kuluttaa laitetta. Totuus on, että kaikki öljyt tai rasvat eivät ole samanlaisia. Öljyn perusaineissa, lisäkemiassa ja formulointitekniikassa on merkittäviä eroja - käytettävien voiteluaineiden laadulla on suora vaikutus energian käyttöön. Sähköenergia jakautuu tehdyn työn ja lämmön muodossa kitkaan menetettyyn energiaan. Voiteluaineen tavoitteena on vähentää kitkan suhdetta työhön!

Olemme sitoutuneet myönteisesti ympäristöön ja hiilijalanjäljen pienentämiseen: Jäteöljyn hävittäminen - kestää pitempään - vähemmän hävitettävää.  Vähentää energiankulutusta - erikoisvoiteluaineet vähentävät kitkaa.  Biohajoavien voiteluaineiden valikoima - ei vahingoita ympäristöä. Pakkausjätteen määrän vähentäminen - kestää pitempään - vähemmän pakkauksia.

Annamme mielellämme  lisätietoja tuotteistamme, mm. öljyjemme sisältämistä lisäaineista. Esim. SWEPCO MolyXP Gear Lube. Moly tekee suojakalvon metalliosille, vähentäen kitkaa ja "kuivakäynnistyksen" aiheuttamaa kulumista. Lubium, Dimonyl, Syntheon, Nanol-lisäaineet ym. Lisäaineita lisätään jo tehtaalla yleensä 20-30 %, joilla tehosteaan suunnitellusti voiteluaineen tasapainoista toimivutta. Ei ole syytä muiden lähteä lisäaineilla tätä tasapainoa muuttamaan - voiteluaineiden valmistaja on se, jolla on oikeaa tietoa!

Myyntipakkauskokoja on satoja,  alkaen 283 gramman tuubista aina suurkuluttajan 1020 litran säiliöön asti.  Tuotteita on yli 100. Selkein tapa on kysyä asiantuntijaltamme, samalla saa tarkempia tietoja tuotteistamme. SWEPCO-laatu on oikea valinta, olipa kyse sitten yleensä ottaen kaikentyyppisistä kaupallisista ja teollisista laitteista,  autoista, autourheilusta, venemoottoreista, maa-, tuuli- ja meriteollisuudesta, maataloudesta tai ruokalaatukoneista - meillä on arvoisanne tuote!

Haluamasi öljyvalinnan suhteen anna tiedot laadusta, jota olet käyttänyt aiemmin. Se ei useimmissa tapauksissa edellytä "saman" tuotteen tilaamista, koska nykyään öljyjen pitäisi olla standardisoitu yhteen sopiviksi luokitusten mukaan. Tärkeitä tietoja ovat laitteen käyttöolosuhteet ja rasitusluokka sekä auton tai koneen merkki, tyyppi ja polttoaine, yms. Myös tieto, onko se ollut seisomassa pitkään, esim. museoajoneuvo, onko automaattivaihteisto, tai muu vaihde, tai onko kyse esim. kesä- ja/tai talvikäyttöisestä. Mieluummin tarjoamme todellisen tarpeesi huomioiden - teknisellä laadulla ja palvelulla me kilpailemme!

Selaa tuoteluetteloa, kysy lisää ja tilaa. Soita puh. 040 573 0261 tai käytä yhteystietolomaketta. 

Englanninkieliseen tehtaan luetteloon pääset www.swepcolube.com klikkaamalla SWEPCO:n logoa.

Maailman­luokan tekniset öljyt ja -rasvat  

SWEPCO®:n öljyteollisuus aloitti Teksasissa jo vuonna 1933. Vuonna 2021 aloitettiin Teksasissa tekniikaltaan uuden tehtaan toimintaa, jossa on myös yhtiön pääkonttori, vastaamaan nykyteknologian kehityksen tarpeita. Southwestern Petroleum Lubricants LLC, käyttää brändinimeä SWEPCO®.   Brändi on vahva kaikissa maanosissa. Alankomaihin tehtiin Euroopan keskus- ja myyntivarasto, jota ylläpitää Stratson Logist Europa, jolla on pitkäaikainen kokemus Swepco Lubricants edustajana. STARTSON toimii myös Swepco Lubricants-tuotteiden teknisenä neuvontajana Euroopassa.

SWEPCO® - brändin uuden tehtaan myötä Swepco Lubricants tehostaa teknisten voiteluaineiden myyntiin ja laajenemiseen eri maihin, kuten aktiivisemmin Suomeen. Meillä on 45 vuoden kokemus Suomessa teksasilaisten  Swepco Coating Technology ja TRC Protective Coatings edustajana.

Alan johtajana ja innovaattorina Swepco Lubricants on sitoutunut tuottamaan teknisesti edistyksellisiä voiteluaineita, jotka suojaavat laitevaroja vaikeimmissa käyttökohteissa. Swepco Lubricants auttaa yrityksiä ympäri maailmaa vähentämään käyttökustannuksia, lisäämällä käyttöaikaa ja tuottavuutta sekä alentamalla huolto- ja voiteluainekustannuksia.

Swepco Lubricants tuotteet sopivat ihanteellisesti voitelua tarvitseviin  liikkuviin osiin, kuten hydrauliikkajärjestelmiin, ohjaustehostimiin,  kompressoreihin, moottoreihin ja vaihteistoihin. Autoteollisuuden ja raskaskoneiden laadukas voitelu on välttämätöntä,  myös sähköavusteisten ajoneuvojen. Meillä on erinomainen tieto-taito vanhoista USA-autoista ja maatalouskoneista, joille löytyy alkuperäistietoja.  Erittäin hyvin olemme onnistuneet eurooppalaisten ja amerikkalaisten urheiluautojen voitelussa, varsinkin manuaali vaihteistot ovat suosittuja öljyllemme. Yleensä kohteita ovat mm. autot, kilpa-autot, kuorma-autot, raskaskoneet, maansiirto-, rakennus-, meri-, maatalous- ja ruokalaatu koneet ja laitteet, kunnalliset palvelulaitteet, ketjut,  vaijerit, puutarhakoneet ja monet muut aina alhaisissa ja korkeissa  lämpötiloissa maalla, merellä ja ilmassa. Ne soveltuvat erittäin hyvin käyttöön poikkeuksellisissa olosuhteissa. Tämän seurauksena ratkaisut ovat odotettuja helpompia ja lähempänä.

Swepco Lubricants valmistaa täydellisen sarjan kemiallisesti erinomaisia moottoriöljyjä, voiteluaineita, hydrauliöljyjä ja voitelurasvoja, polttoaineiden parannuskemikaaleja, moottorien ja vaihdelaatikoiden puhdistusöljyjä,  yms., joita markkinoidaan tuotenimellä SWEPCO® ja jotka on suunniteltu voitelemaan ja pitämään käyttökunnossa  käytännöllisesti kaiken tyyppisiä kaupallisia ja teollisia laitteita.

Olemme suomalainen myyjä, joka myy länsimaalaisia öljyjä, jolla on kokemus myös autokilpailu-urheilusta. Helppo tapa on lähettää meille viesti ja kertoa mihinkä tarkoitukseen haet liukastetta. Meille on muodostunut autoryhmiä, esim. Porche klassikot tai esim. Camaro, jotka "vannovat" Swepco:n nimeen. Asiantuntijamme Euroopassa ja USA:ssa osaavat kyllä määrittää yksilöllisesti sopivan liukasteen laadun.

Liukasteet toimitetaan Suomeen Alankomaista. Vähimmäistoimitus listahintaan on yksi pakkauskoko. Rahtimaksu määräytyy määrän mukaan, katso erillinen suuntaa antava Rahtimaksutaulukko. Kun tiedämme toimitusmäärän, annamme maksusta kokonaishinnan "kotiin kuljetettuna". hinnan. Toimitusaika on yleensä 4-7 vrk tilauksen määrästä riippuen. Käytämme pienlähetyksiin esim. TNT tai FedEx ja  suurempiin toimituksiin esim. DSV. Pidämme Pirkkalan varastollamme joitakin pieneriä - kysy.

Tuotteita ja pakkauskokoja on paljon, yli 500 erilaista.  Rasvat, öljyt, puhdistusaineet yms., kuten aerosolit, pullot, astiat ja tynnyrit sekä säiliöt. Suomen kotisivuilla on esiteltynä osa, mutta keskusvaraston linkin kautta www.stratson.eu löytyy pääosa. Tai likkaa tuoteluettelomme yläkulman "Hae"-kohtaa, josta voit hakea tuotenumerolla tai nimellä tuotetta tai SWEPCO-logon alla olevaa nimilinkkiä, siitä pääset tehtaan sivuille. Tehtaan sivuilta löytyvät kaikki "Hae" tuote-esittelyt englanninkielellä, tai kääntäjäkoneen suomeksi, jos käytät esim. Google translaattoria.  Euroopan keskusvarastolta saa kaikkia tehtaan valmistamia tuotteita, mutta varmista meiltä toimitusaika ennen tilausta.

Keskusvaraston sivuilta löytyvät myös Yleiset myyntiehdot ja Takuuehdot sekä Vastuuvapauslauseke ja Yksityisyys selvitys. Suomen sovellutusta käytetään märäävänä, mikäli poikkeuksia on. Käyttöturvallisuustiedot löytyvät www.swepcolube.com/SDS

Edustamme koko Suomessa SWEPCO- teknisiä voiteluaineita. Kohteita mm. moottorit, vaihdelaatikot (automaatti ja manuaali, klassikot ja uudemmat) ja perät, rasvanipat, ketjut, vaijerit, hammaspyörät, turbiinit, veneet, koneet ja laitteet sekä suihkeet useihin toimintoihin.

Play Video

Vaahtotesti näyttää miten nopeasti Swepcon 201 vaihteistoöljy aloittaa voitelun. Se mahdollistaa voitelun ennen pikaisia vaihteen siirtäjiä!