'

Ruokavalmistuksen koneiden tekniset rasvat SWEPCO:lta.

1.2.2024

SWEPCO valmistaa ruuan valmistuksessa käyttävien koneiden ja laitteiden voiteluun teknisiä rasvoja, että ne voivat toimia mahdollisimman puhtaasti ja tuottavasti.

Useita voiteluaineita on luokiteltu USDA/NSF H-1 ja niiden luokittelu on EU:ssa kelpaava. SWEPCO valmistaa elintarvikelaatuisia, kuten SWEPCO 116 Ultra EP Food Machinery Grease -ruokakonerasva, SWEPCO 750 Premium Food Grade -kompressoriöljy, SWEPCO 755 Premium Food Grade -hydrauliöljy, SWEPCO 757 Premium Food Grade -vaihteisto- ja laakeriöljy, SWEPCO 815 Food Machinery -elintarvikekoneiden sprayrasva, SWEPCO 816 Food Grade Silicone Spray -silikonista valmistettu voiteluaine. Useimmat tuotteet ovat myös allergiavapaita NSF-rekisteröityjä.

SWEPCO on saanut muutamalle tuotteelle sertifikaatit Islami halal-ruokavalmistuksen koneille ja tuotteille myös Kosher sertifikaatin. Tuotteet vastaavat USDA/NSF H-1 ja Kanadan elintarvikeviraston vaatimuksia.

On tärkeää käyttää laadukkaita teknisiä rasvoja, koska teollisuudessa myös voiteluaineiden laadun avulla koneiden energiatarve vähenee ja käyttöikä pidentyy vähemmällä kitkalla. Kitka on vihollinen, se lisää käyttökustannuksia kuluttamalla kovia liikkuvia osia. 

SWEPCO on teollisuusvoiteluaineiden valmistaja, joka on Energy Star Partner. Swepco-laatu on todellista. Swepco:lla on Hollannissa voiteluainekeskus, joka huolehtii EU:ssa myytävien voiteluaineiden logistiikan.

Klikkaa SWEPCO-linkkiä, hae esim. 116, 816, ym. niin saat lisää tuotetietoa.