'

Koneiden ja ajoneuvojen öljyhuolto SWEPCO:n voiteluaineilla

1.2.2024

Öljynvaihdossa kannattaa muistaa, että öljyt ovat laadultaan erilaisia. Ei ole sama mitä voiteluainetta käytät! Saman tyyppiset öljyt sopivat kyllä käytettäviksi keskenään.

Elintarvikkeiden valmistamisen koneissa ja laitteissa on tarkat määräykset voiteluaineiden käyttöön. Määräyksiä ja suosituksia on erilaisia, mm. Swepco on saanut Halar- ja Kosher-ruokien valmistamisessa tarvittavien koneiden ja laitteiden voiteluun sertifioinnit muutamille voiteluaineille.

SWEPCO lisää jo tehtaalla useimpiin valmistamiinsa öljyihin lisäaineita, tehtaalla on paras tieto-taito mitä niihin lisätään. Ei ole syytä käyttää muita lisäaineita.

Kilpa-autoissa ja suorituskykyä vaativissa laitteissa ja koneissa on omat vaatimuksensa. Näitä ei sanele halvin hinta, vaan käyttötavan vaatimukset – laadukkaampi voitelu, joka myös esim. vähentää laitteen kulumista, parantaa liukkaudellaan tehoa ja säästää energiaa. SWEPCO valmistaa useimpiin koviin liikkuviin osiin maailmanluokan voiteluaineita. Katso lisää Voiteluainemyynti-sivulta »