Rakentaminen
Kattotarvikkeiden tuotemyynti

Tarvikemyynnissämme on helppokäyttöisiä heti-astiasta-käyttöön sopivia kattopinnoitteita ja paikkausaineita kattourakoitsijoille ja "tee-se-itse" rakentajille, kohteina esimerkiksi mustilla sävyillä loivat omakotitalojen ja kesämökkien huopakatot. TRC Mightyplate II Roof Coating soveltuu käytetyille huopa- ja peltikatoille. Peltikatoilla erityisesti vanhat jugent-tyyppiset ja museoikäiset ovat suosittuja paikkaa-tiivistä ja pinnoita tavallaan.

Vaaleissä sävyissä painotamme heijastavien kattamisaineiden käyttöä. Vaaleat sävyt heijastavat katolta pois sinne paistavan auringon poltteen ja kuumuuden, jolloin kattopinta ja pinnan alla olevat tilat ovat huomattavasti, jopa 15 C astetta viileämäpiä.

Ammattilaisille suosittelemme isommat ja vaativammat vesikattokohteet. Kaupan päälle annamme työohjeet ja parhaan teknillisen etäneuvonnan – olemme kanssanne koko työmaan ajan. Neuvontapalvelumme tukeutuu tieto-taitoon, jota olemme saaneet lukuisista eri tyyppisistä vesikatto kohteista 48-vuoden ajalta.

Pääpainon vesikatoilla pidämme kahdessa eri tyyppisessä vaaleista Cool Roof-vesikattopinnoitteistamme, jotka heijastavat auringon kuumuutta takaisin useimmilta erityyppisillä kattomateriaaleilta ja kattomuodoilta.

TRC Texotropic alumiinibitumi heijastaa 55 % ja  soveltuu huopa- ja peltikatoille, joiden kaltevuus on vähintään 2 %. Tämä pinnoite on hopean hohtava,  geelimäinen, vahvistavia kuituja sisältävä  ja  bitumiperustainen. Pinnoitus voidaan tehdä kattamisharjalla ja/tai -kumilastalla yhteen kertaan, sivellintä apuna käyttäen, ilman että pohjustamista täytyy tehdä.

TRC Mightybrite Silicone Roof Coating heijastaan 84 % , SRI Leed 106. Se soveltuu useimmille kattomateriaaleille ja -muodoille. Sopivia ovat esim.: SPUF, EPDM, PVC, TPO, vanhat akryyli pinnoitteet, betoni, peltikatto - yleensä katemateriaalit, jotka eivät enää kuivuttuaan aiheuta päästöjä. Huopakatot soveltuvat pinnoitettaviksi ja ovat tärkeitä kohteita pohjustamisen jälkeen. Pohjustuksella suljetaan bitumimateriaalin päästöt, jotta ne eivät haihtuessaan tahraa valkoista Cool Roof-pintaa. Pohjustusaine on TRC Mightybrite Silicone Roof Primer, joka on vähäpäästöinen 2-komponenttinen epoksi ja olomuodoltaan "vesimäinen",  jota voi levittää nopasti esim. ruiskulla tai maalarin telalla, kuten myös Silicone Roof Coating-pinnoitetta.

Nykyisten logistiikka-tapojen mukaan vältämme kattamisaineiden pitämistä varastossamme. Tuotteet tulevat suoraan tehtaalta esim. kontissa. Kuljetusaikaa varten tarvitsemme tilauksenne kesäkäyttöä varten helmikuun loppuun mennessä, tai syyskäyttöön heinäkuussa. Pidämme joitakin tuotteita varastomyynnissämme, tarkista niiden saatavuusaika meiltä. Voimme hankkia myyntivarastoomme kaikkia TRC:n valmistamia rakennustarvikkeita toimitusajalla, katso tuotteita tehtaan kotisivuilta www.texasrefinery.com/protective-coatings/

trc

TRC Mightybrite Silicone Roof Coating 

TRC Mightybrite Silicone Roof Coating  on valkoinen Cool Roof-kattopinnoite. Se on vähäpäästöinen, 100 % liuotteeton,  jopa 84 % heijastava joka kattomuodolle sopiva, suojaava 1-komponenttinen silikonipinnoite. Astiakoko on 18 litraa. Tuotetakuu kokonaan käsitellylle ohjeiden mukaan tehdylle katolle 10 vuotta, osa-alueille sovittavalla tavalla.

Työohjeet

TRC Mightybrite Silicone Roof Primer

TRC Mightybrite Silicone Roof Primer on lähes väritön ja vähäpäästöinen 2-komponenttinen epoksipohjuste. Tarkoitettu haihtuvia liuotteita sisältävien, kuten huopakatot, kattojen pohjustukseen valkoisten silikonipinnoitteen alustaksi.  Soveltuu myös betonipintojen  höyrysulkuun. Astiakoko on A ja B-osat yht. 18 litraa.

Työohjeet

TRC Mightyplate II Roof Coating ja Mightyplate Plastic Cement-paikkausmassa

TRC Mightyplate II Roof Coating on musta massamainen vahvistavia kuituja sisältävä heti-astiasta-käyttövalmis bitumipinnoite. Käyttökohteina ovat käytetyt huopa- ja peltikatot.  Astiakoko on 22 litraa. Pienempien huopakattojen pinnoitus soveltuu tee-se-itse pinnoittajille. Isommat ja peltikatot enemmän ammattilaisille. Vanhoille peltikatoille on tiivistä-paikkaa ja pinnoita erityistyömenetelmä. Väri sopii museoikäisille peltikatoille.  Tuotetakuu  5…10 vuotta.

Työohjeet

TRC Texotropic Fibered Aluminium Coating

TRC Texotropic Fibered Aluminium Coating on väriltään alumiinin hopea. Geelimäinen, vahvistavia kuituja sisältävä alumiinibitumipinnoite. Heijastaa 55 %., ns. Cool Roof pinnoite. Sopii vähintäin 2 % kalteville huopa- ja peltikatoille. Astiakoko on 22 litraa.  Tuotetakuu  on 10 vuotta.

Työohjeet